Cum e să fii...unic. Povestea vindem-ieftin.ro


Azi, seria de articole „Cum e sa fii...”, are un invitat nou. Știu că până acum am povestit despre meserii, cariere și oameni care au reușit în domeniile lor de activitate, oferindu-vă inspirație și idei. 

Dar m-am gândit că nu doar oamenii pot fi sursă de inspirație șî ajutor ci și conceptele, aplicațiile șî ideile creative. 

Așadar, azi vom afla cum e să fii unic în branșa ta și vă prezint www. vindem-ieftin.ro, un concept unic, o casă de comenzi online pentru materiale de construcții. Pe cei de la vindem-ieftin.ro, i-am „întâlnit” virtual căutând soluția ideală pentru a îmbina calitatea materialelor de construcții pentru casa noastră cu bugetul pe care mi-am dorit să-l păstrez în limite „decente”.


Recunosc că nu sunt vreo specialistă (nici măcar novice) în ale construcțiilor și că termeni ca materiale pentru structura si fundatie, acoperisuri, izolatii, tamplarie PVC, instalatii electrice, instalatii termice, instalatii sanitare, termoizolatii, tencuieli decorative, amenajari exterioare, amenajari interioare, în afară de locul pentru care se folosesc (fundație, pereți, acoperiș) nu îmi spun mare lucru. 

Prețul prezentat însă de firma de construcții, l-am înțeles perfect din prima și am decis să fac niște cercetări pe cont propriu. Așa am descoperit www.vindem-ieftin.ro. Am săpat (ca să folosesc un termen din domeniu) pe pagina lor de internet ca să aflu cu ce mă pot ajuta și de ce conceptul lor e unic. Acum după ce am utilizat serviciile lor, pot spune că într-adevăr au avut o super idee ce funcționează și îti salvează bugetele de bani și timp.
Dar pentru a păstra șablonul articolelor „Cum e sa fii...” vă prezint întrebările și răspunsurile despre vindem-ieftin.ro

Ce au studiat și ce au ajuns?

Au studiat piața materialelor de construcții și au realizat că mai ales consumatorii persoane fizice (așa ca mine, nepricepuți) care reprezintă 40% din clienții firmei aleargă virtual sau fizic după oferte (pentru a le compara), pe la diverse depozite (pentru a salva bugetele) și nici nu au pe cine să întrebe dacă e bine ce fac sau nu (cazul meu, de exemplu).

Au ajuns astfel să găsească ideea genială de a veni cu un concept unic pe piața românească: tratează fiecare client în funcție de ce vrea să cumpere, scurtând drumul de la producător / importator / distribuitor la clientul final, marfa ajungând direct la client sau pe șantierul clientului. Astfel, sunt excluse costurile de depozitare, manipulare și încă un transport, care s-ar regăsi tot în prețul produsului, la depozitele clasice.

Conceptul este unic și prin faptul că site-ul www.vindem-ieftin.ro, spre deosebire de ceilalți furnizori din domeniul online, nu prezintă și prețurile produselor. Asta pentru că prețurile variază în funcție de cantitățile comandate și, cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât pot negocia mai bine cu furnizorii. 

Ce inseamna de fapt www.vindem-ieftin.ro?


Înseamnă broker on-line de materiale de construcții, adică cât de ieftin se poate (ca bani)  dar cât mai bun calitativ și ca orice broker respectabil îți oferă și consultanță gratuită.



Cu liniuță de capăt și mai pe înțelesul tuturor, vindem-ieftin.ro înseamnă:
  • Nu mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri;
  • Compari ofertele pe care deja le ai de la alți furnizori, așa te asiguri că obții cele mai bune prețuri;
  • Beneficiezi de consiliere gratuită dacă ai nevoie de informații despre produse. Având consultant dedicat, câștigi timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine.
  • Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la tine în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite și manipulată de mai multe ori – ceea ce se reflectă atât în calitatea produselor, cât și în prețul final (costurile de manipulare, depozitare și transport fiind, altminteri, incluse în adaosul comercial aferent produsului).  Iată câteva exemple despre cum sunt livrate diverse materiale, instalatii, tencuieli,
  • Riscul la achiziție este zero. Ne asumăm responsabilitatea și facem totul pentru ca, în final, clienții noștri să beneficieze de o livrare perfectă și rapidă. Garanția și siguranța livrării mărfii o reprezintă recenziile video de pe site.
  • Vindem exact ce dorește clientul, nu primește o altă marfă mai slabă calitativ sau produse care sunt pe stoc și trebuie rulate.
  • Firmele își pot externaliza serviciul de achiziții, scutind astfel cheltuieli cu personalul și administrarea acestui departament, precum și eventuale pierderi datorate comisioanelor care se acordă, de obicei, celor de la achiziții. Or, prin externalizare, firmele câștigă din ambele perspective: nici costuri cu personalul, nici pierdere de timp, ci doar prețuri negociate de noi în numele lor.
  • Și pentru clienții – persoane fizice este mai avantajos să-și comande materialele necesare de construcții prin Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro. Asta pentru că nu întotdeauna recomandările primite de la meșteri și constructori sunt bine-intenționate sau au în vedere și bugetul beneficiarului – care, neștiutor, ajunge să plătească mai mult decât face, inclusiv comisioane. În schimb, cu ajutorul consilierii gratuite oferite de echipa Vindem-ieftin, clienții beneficiari pot ține costurile sub control, fără riscuri și fără pierderi.

Ponturi în această meserie. Cum au reușit și ce motto au?

Ca în orice meserie, pasiunea a fost pe primul loc. Apoi, o echipă de profesioniști (chiar sunt, credeți-mă) dedicată. Dar nu doar acestea. Secretul în business-ul lor este, așa cum mi-au spus chiar consultanții lor, să menții calitatea materialelor fără să crești prețurile, să inovezi tot timpul și să ai tot timpul mintea centrată pe client.

Motto-ul vindem-ieftin.ro este: "Vindem ieftin pentru că vindem mult și vindem mult pentru că vindem ieftin". 

Un interviu pe care l-am vizionat înainte de a colabora (din fericire) cu specialiștii vindem-ieftin.ro, este cel oferit de Domnul Cosmin Răileanu - CEO vindem-ieftin.ro. Mi s-a părut convingător! Spor la materiale și bugete! 


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018






Comentarii